Reviseren van uw versnellingsbak, even goed als nieuw maar veel goedkoper

Bespaar tot meer dan 50% ten opzichte van een nieuwe versnellingsbak

Met revisie van uw kapotte versnellingsbak bespaart u tot meer dan 50% ten opzichte van aanschaf en montage van een nieuwe bak. Particuliere autobezitters en collega garagebedrijven kunnen bij ons terecht voor revisie van handgeschakelde versnellingsbakken van alle merken en types personenauto’s, lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg) en campers.

Revisie van uw versnellingsbak of een nieuwe bak kopen?

Is uw versnellingsbak kapot? Een nieuwe versnellingsbak kopen en laten monteren is prijzig.. U kunt er ook voor kiezen om uw bestaande bak te laten reviseren. Dat is aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe versnellingsbak.

Gereviseerde versnellingsbak, even goed als nieuw

Wij voeren alle revisies uit volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden. Daaraan doen wij nooit concessies: wij doen het goed of we doen het niet! daarom zijn onze gereviseerde versnellingsbakken kwalitatief even goed als nieuw. En daarom krijgt u bij ons - net als op een nieuwe versnellingsbak - één jaar garantie.

Onderdelen van versnellingsbak revisieOnze gereviseerde versnellingsbakken kwalitatief even goed als nieuw. Daarom krijgt u altijd één jaar garantie op versnellingsbak revisie.

  • volledige analyse van uw probleem
  • prijsopgave vooraf
  • vervanging van alle lagers
  • controle, montage en afstelling van assen volgens fabrieksspecificaties
  • controle, montage en afstelling van tandwielen volgens fabrieksspecificaties
  • vervanging van alle pakkingen en keerringen
  • controle van de koppeling plus advies of vervanging wenselijk is

Op elke gereviseerde bak een jaar garantie

Na revisie van uw versnellingsbak door Versnellingsbakrevisie Noord is uw versnellingsbak weer als nieuw. Daarom krijgt u bij ons evenveel garantie als op een nieuwe versnellingsbak: altijd een jaar garantie!

Persoonlijk vakmanschap in versnellingsbakrevisie

Reviseren van versnellingsbakken is persoonlijk vakmanschap bij Versnellingsbakrevisie Noord. Uw specialist is Rick Hilger:

“Alle versnellingbakrevisies voer ik persoonlijk uit van prijsafspraak tot uitvoering. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in versnellingsbsakrevisie, al vanaf dat ik als jonge jongen in mijn schuurtje sleutelde, vond ik de versnellingsbaktechniek machtig interessant.”

Is reviseren van een versnellingsbak altijd mogelijk?

Versnellingsbak revisie is vrijwel altijd mogelijk. In uitzonderingsgevallen lukt dit niet. Is dat bij u het geval, dan zoeken wij graag een alternatieve oplossing in de vorm van een gebruikte versnellingsbak met garantie.

Voor particuliere autobezitters, bedrijven en collega garagebedrijven

Wij voeren versnellingsbakrevisies uit voor particuliere autobezitters, bedrijven en collega garagebedrijven. Wij demonteren en monteren de versnellingsbak graag voor u. U kunt er ook voor kiezen om zelf de versnellingsbak te demonteren en monteren. Daarmee bespaart u op de kosten. Uiteraard krijgt u dan geen garantie op de montage.