Automaatbak spoelen: professioneel onderhoud voor een lange levensduur

Wilt u lang plezier hebben van uw automaat? Laat deze dan op professionele wijze onderhouden. Alleen olie verversen is niet genoeg. Wie goed voor de automaatbak zorgt, laat deze bij het verversen ook reinigen. Wij spoelen uw automatische versnellingsbak met kennis van zaken en vervangen bij reiniging altijd het oliefilter.

Waarom automaatbak flushen?

Spoelen (of flushen) is regulier, preventief onderhoud aan uw automatische versnellingsbak. Wij verzorgen dit onderhoud zeer grondig en met kennis van zaken omdat wij uit ruime ervaring weten dat verversen en spoelen volgens fabrieksspecificaties veel automaatproblemen voorkomt. Door te spoelen zijn zelfs diverse klachten te verhelpen.

Waarom laat u uw automaat onderhouden bij Versnellingsbakrevisie Noord?

  • wij onderhouden alle automatische transmissies volgens fabrieksspecificaties
  • bij verversen van uw versnellingsbakolie spoelen wij altijd uw automaatbak
  • wij vervangen bij elke reiniging standaard ook het oliefilter
  • na het spoelen en verversen resetten wij de adaptiewaarden naar fabrieksinstellingen zodat deze opnieuw worden ingeleerd

Wij adviseren u graag over onderhoud en reiniging van uw automaat

Wilt u weten om de hoeveel kilometer uw automaatbak ververst en gereinigd moet worden? Of hebt u problemen met uw automaatbak? Kom gerust geheel vrijblijvend langs, wij adviseren u graag.

Let op: wij reviseren geen automaatbakken. Is uw automatische transmissie niet meer te repareren, dan adviseren wij montage van een nieuwe automatische versnellingsbak.